Les nits de l’Eduard Marquès

Després de la master-class on l’Òscar Rodbag ens explicarà com planificar un reportatge amb una ambientació en l’època medieval, i abans que en Xavier Arnau ens parli dels bancs d’imatges, una altra classe magistral: “Fotografia nocturna a l’Empordà” amb l’Eduard Marquès.

L’Eduard Marquès es defineix com a naturalista, fotògraf i caiaquista aficionat. Tal com explica al seu web http://fotografianocturnaemporda.blogspot.com l’Eduard viu en un poble de l’Empordà, Vilajuïga, ubicat just a la cruïlla de tres parcs naturals, el del Cap de Creus, els Aiguamolls de l’Empordà i l’Albera. Això li ofereix un gran privilegi pel potencial fotogràfic que té a l’abast de la mà.
Diu l’Eduard: “Fa anys vaig practicar la fotografia de natura, bàsicament a la zona del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, de fet algunes de les meves fotos van servir per promocionar aquest parc natural en els primers anys i es van publicar en fulletons, postals, pòsters, revistes i llibres.
Al perdre l’equip fotogràfic analògic en un naufragi, vaig migrar cap al món del vídeo per poder treballar el moviment.” Uns anys després, l’Eduard torna a gafar la càmera fotogràfica, ara digital, “i aquesta vegada amb l’obsessió de fotografiar la nit i l’últim alè del crepuscle.”

D’aquest impressionant treball és del que ens parlarà a la seva master-class del Mirador Photo Garrigàs 2014. De moment, us en deixem un petit tast.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s