Descobrir l’Òscar Rodbag

L’Òscar Rodbag serà el protagonista de la primera de les tres master-class que podrem seguir al Mas Gironí. L’Òscar fa més de 20 anys que es dedica professionalment a la fotografia, fent reportatges per a diaris i revistes molt diverses, abarcant múltiples disciplines: retrat, viatges, moda, motor, fotoperiodisme,… Un treball realitzat durant la guerra de Kosovo i publicat al Dominical del Periódico de Catalunya li va reportar el premi Top Job Award de Photokina Köln l’any 2000. El seu darrer llibre, 1250 grams de Formentera, publicat el juny de 2012, mostra la seva visió de l’illa, amb fotografies fetes durant quatre anys, seleccionades d’entre més de 27.000 imatges preses. Actualment és col·laborador habitual de la revista “Descobrir” i combina encàrrecs editorials i publicitaris amb projectes benèfics.
Podem trobar més informació sobre l’Òscar Rodbag al seu web http://www.rodbag.pro d’on n’hem extret el vídeo Who is Ò. Rodbag? que ens mostra el seu treball i en resumeix la trajectòria.

Al Mirador Photo Garrigàs, l’Òscar Rodbag ens parlarà abastament d’un dels seus darrers treballs, que combina la fotografia i el vídeo: per encàrrec de la revista “Descobrir” va intentar captar l’ànima de la Setmana Medieval de Montblanc, dedicada a la llegenda de Sant Jordi. Gràcies a centenars de voluntaris es van recrear les escenes de la llegenda, ja que segons el Costumari Català de Joan Amades, Montblanc va ser la vila on Sant Jordi va matar el drac.

El reportatge per a “Descobrir” es va produir en paral·lel a un curtmetratge, “La llegenda de Sant Jordi”, fet en col·laboració amb en Dani Limorte, que també participarà en la master-class que ens proposen com a making off d’aquest treball.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s