#InstaTres, tres visions de l’Instagram

Una novetat més per al segon Mirador Photo: l’exposició. Una proposta d’activitat més que us fem aquest any i esperem que a cada futura edició de la trobada fotogràfica de l’estiu a l’Empordà us poguem anar oferint.
Aquesta primera serà #InstaTres, l’exposició dels instagramers i fotògrafs: Miquel Ruiz (@photomiquelruiz), Isaac Ruiz (@monocrom_) i Jordi Gamell (@narj)
L’exposició, que es va estrenar el gener al celler Espelt de Vilajuïga i que al febrer es va poder veure a El Cau del llop de Girona, estarà penjada ara al Centre Cívic de Garrigàs, a l’espai on tindrà lloc el curs d’Instagram que impartirà en Jordi Gamell @narj, un dels tres protagonistes d’#InstaTres.

Ells tres defineixen el seu treball de la següent manera:
@photomiquelruiz: “Instagramejar”: definició pròpia pel fet de remenar el calaix dels arxius i reciclar, filtrar i publicar aquelles velles fotografies fetes per no se sap quin ús i que sovint acaben dormint el somni quasi etern de centenars de fotografies oblidades.
7

@narj: Els meus Instagrams busquen la llum, color i simetria, editats amb el mòbil expressen una visió real però exagerada de la suma d’aquests factors, intentant que cada fotografia a part de la seva espectacularitat faci pensar en una història dins ella.
41

@monocrom_: “Purista” de l’Instagram, capturo, filtro, documento i comparteixo a l’instant tot allò que m’envolta i em captiva o sorprèn. Sortir de la “rutina visual” m’estimula el “click”. Paisatges, textures i colors vertebren una galeria amb el meu dia a dia com a fil conductor.
121

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s