Comparteix el teu treball

Encara amb el record vigent de l’any passat i esperonats pel vostre suport, encarem la que serà la segona edició de la Nit de la Fotografia dins el marc de Mirador Photo Garrigàs 2014. Volem esdevenir una plataforma, on poder mostrar el treball de cadascun i, alhora, un espai per compartir, trobar, retrobar, comentar,… tot el que te relació amb la fotografia, i també aprofitar l’ocasió per veure’ns físicament.
Hem escollit la nit del dissabte 23 d’agost de 2014 a Mas Gironí a Garrigàs (Girona) de punt de trobada, on començarem la tarda amb dues master-class impartides per fotògrafs de reconegut prestigi que, tan aviat com ho tinguem confirmat, els farem públics.
A la nit, a partir de les 11 h. tindrà lloc la projecció de treballs i projectes de diferents fotògrafs i de diferents temàtiques.
És per això que demanem la vostra col·laboració/participació, aportant aquell projecte, reportatge, selecció de les millors fotos, etc… que volgueu mostrar i compartir.

A partir de la tarda i fins  la nit gaudirem de la col·laboració de la Llibreria 22 de Girona, amb un espai on tindrà un ampli ventall de llibres només dedicats a la fotografia.

Mirador Photo Garrigàs es responsabilitza que els treballs o fotografies enviats o aportats només seran projectats en el transcurs d’aquesta nit i que en cap manera se’n farà un altre us que no sigui l’abans esmentat.

Per tot això, agrair d’antuvi la vostra participació i demanar-vos que, si esteu interessats a participar ens ho feu saber el més aviat possible. Som conscients de què és una mica just de temps però també creiem en les ganes i il·lusió a ajudar-nos a fer que aquesta trobada sigui un èxit i en poguem fer moltes més.

Condicions de projecció:
– La projecció serà en format de pantalla 16:9, en format de “mov”, “avi” o “mpg4”.
– La durada màxima del passi és de 3 minuts, mínim a criteri.
– Cal que cada projecció porti títol al començament i crèdits de l’autor al final.
– En l’aspecte de drets d’imatge i músiques, cada autor és responsable de la selecció presentada.
– Previament hi haurà una selecció, que cuidarà el nivell de qualitat de les projeccions. L’organització es reserva el dret d’admissió dels muntatges i criteris de passi i altres canvis que puguin sorgir.
– La data màxima d’entrega de treballs és el dia 21 d’agost. Ens ho podeu fer arribar via Wetransfer, Drobox o similar al correu de miradorfotogarrigas@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s