Master-class d’Instagram

Com us deiem, una de les novetats per aquesta segona edició del Mirador Photo Garrigàs és la master-class d’Instagram. El ponent d’aquesta master-class serà en Jordi Gamell, @narj en el món instagramer. Ell ens explicarà tots els secrets de la popular aplicació de compartició d’imatges a la xarxa.

@narj
En Jordi Gamell és d’Anglès, i és un dels precursors d’Instagram a les nostres comarques. El seu nom d’usuari @narj ja fa més de tres anys que circula per trobades, concursos i exposicions de fotografia d’Instagram, i compta amb més de deu mil seguidors.
Té un llibre interactiu a l’Apple Store sobre aquest món: @narj, my iPhone & Instagram, i ha impartit diversos cursos sobre Eines i Tècniques d’Instagram al Col·legi de Periodistes i també sobre Instagram a les Empreses.
A nivell més artístic ha fet dues exposicions: a la Sala Espelt de Vilajuïga i al Cau del Llop de Girona. A part de la fotografia, en Jordi es mou especialment bé per tots els camps de les noves tecnologies audiovisuals, la informàtica, i el disseny web.
L’any passat ja vam tenir ocasió de veure el seu treball fotogràfic en el portfoli que va presentar al primer Mirador Photo Garrigàs, i que us deixem a continuació.

Podem seguir les seves diverses aventures al web www.jordigamell.cat, a Facebook jordi.gamell, a Twitter @jordigamell, i sobretot a Instagram @narj

Masterclass
La master-class d’en @narj es farà al Centre Cívic de Garrigàs, i es complementarà amb un recorregut fotogràfic pel poble i la projecció dels portfolis que ens haureu enviat a concurs. D’entre aquests tres portfolis se n’esculliran els finalistes, que es projectaran després a la nit al Mas Gironí, juntament amb els treballs de fotografia convencional. Allà serà on s’elegiran els guanyadors del concurs.

Recordem que per participar-hi cal enviar el teu muntatge de màxim dos minuts de durada, preferiblement a través de Wetransfer o Dropbox, a l’adreça de correu electrònic miradorfotogarrigas@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s