CLOENDA DEL FESTIVAL MIRADOR PHOTO GARRIGÀS 2022, “X ANIVERSARI”.

Ahir es va fer la cloenda del Festival, amb el balanç del Festival d’enguany i l’entrega de premis del concurs de fotografia “L’essència de l’Empordà”, des d’organització volem donar les gràcies a tota la gent que fa possible aquest Festival, l’organitzador l’Ajuntament de Garrigàs, i els col·laboradors, Inspai i la Diputació de Girona.

Moltes gràcies als talleristes, Jordi Renart, Lluís Roura, David Aparici i Xevi Roca per les seves excel·lents ponències, i gràcies també a tots els participants, més de 160 fotos rebudes, les quals ens ha costat molt poder seleccionar les 3 guanyadores.

Tanquem doncs aquest Festival, amb 3 exposicions, 4 tallers i un concurs amb èxit de participació, i ja anem preparant la XI edició, la qual us podem avançar que hi haurà un concurs de fotografia, el qual no haureu de treure la càmera ni cap dispositiu mòbil per fer cap foto, curiós oi?, ja anirem desentrellant, fins al proper Festival 2023.


Felicitats i moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s