GUANYADORS MIRADOR PHOTO GARRIGÀS 2022

Després de rebre 36 participants i més de 150 fotos, aquestes 3 fotos han estat les guanyadores d’aquest any, no ha estat gens fàcil, amb fotografies de molta qualitat i algunes de molt originals, les quals també serien mereixedores de premi, però malauradament només podien quedar 3 fotografies guanyadores.

El jurat ha hagut de triar sense saber qui havia fet la fotografia, han estat numerades i per ordre de puntuació s’han anat descartant, arribant al final amb 6 fotos candidates i escollint les 3 fotos guanyadores per la temàtica d’enguany “L’essència de l’Empordà”.

Moltes gràcies a tots per participar, i felicitats als guanyadors. L’any vinent tindrem un concurs de fotografia el qual no haureu de treure la càmera ni els vostres dispositius mòbils per fer una foto, curiós oi?, ja anirem informant.

Podeu veure totes les fotos al nostre Facebook, on hem fet en directe la cloenda i entrega de premis.

FOTO 1 GUANYADORA

ARIADNA CORDONET “La collita”

FOTO 2 GUANYADORA

CELIA MACH, Sant Martí de Fluvia

FOTO 3 GUANYADORA

MET PUJOL, Bramant Llancà

Felicitats, i moltes gràcies per participar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s