2014 TORNA EL MIRADOR PHOTO GARRIGÀS

2014, la fotografia va tornar  a ser el centre temàtic a Garrigàs. Encara amb el record vigent de l’any anterior i esperonats per tot el suport rebut, els organitzadors varen encarar la que va ser la segona edició de la Nit de la Fotografia del Mirador Photo Garrigàs el dissabte 23 d’agost.

Les activitats varen començar a la tarda amb tres masterclass impartides per fotògrafs de reconegut prestigi en els seus respectius camps, com Òscar Rodbag amb el títol “Making off del reportatge de Sant Jordi a Montblanc”, Eduard Marquès sobra “Fotografia nocturna a l’Empordà” o Xavier Arnau amb “Fotografia de banc d’imatges, una altra mirada”. Cap al vespre, de la mà de la Llibreria 22 de Girona, va establir un punt de venda d’un ampli ventall de llibres dedicats a la fotografia. Totes les activitats es varen centrar en el recinte Mas Gironí de Garrigàs.

El plat fort va arribar amb la projecció de treballs i projectes de diferents fotògrafs i diferents temàtiques. Finalment es va fer l’entrega de premis del concurs/curs d’ Instagram.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s