2013 INICI DEL MIRADOR PHOTO GARRIGÀS

Mirador 2013 començava amb una taula rodona sobre l’actualitat de la fotografia en què va participar Òscar Rodbag, Samuel Aranda, Tino Soriano, Gabriel Brau, Maria Abras i Quim Curbet, entre altres autors. A les 11 de la nit, hi va a ver projeccions de fotografies dels autors. Entre els professionals que hi varen participar, a més dels esmentats, hi havia Miquel Ruiz, un dels promotors de la festa, Jordi Gamell, Francesc Guillamet, Rafel Bosch, Aniol Resclosa, Lluís Serrat, Albert Aumatell, Xavier Arnau i Jordi Renart.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s