LLUÍS ROURA, DISSABTE DIA 10

Lluís Roura, “L’Empordà m’ho ha donat tot, m’ha donat la llum, la perspectiva, la profunditat, no tindria una pintura amb un estil tan definit sense l’Empordà. L’Empordà ho és tot. Aquí ho tinc tot, la llum, els espais”, defineix en Lluís.

Aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda, dins els actes d’inauguració,en Lluís ens explicarà quin ha estat el seu interès per la fotografia, on podeu comprovar, que no dista molt de la pintura, “la llum, la perspectiva, la profunditat.”, on tindrem una xerrada distesa, la qual segur que tots i aprendrem molt.

Us esperem aquest dissabte, on comença el Mirador Photo Garrigàs X aniversari, actes totalment gratuïts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s