Espectaculars ponéncies Mirador Photo 2018

Avuí han vigut 4 ponents que ens han fet embadalir amb les seves explicacions, riure amb les seves anéctotes i apendre moltíssim amb els seus profunds coneixements.

En primer lloc :

a les 17 hores a la sala Josep Masoliver, *FOTOGRAFIA SUBAQUÀTICA” a càrrec de Carles Font cap del Departament de Fotosub Apnea de la FECDAS i en Rafel Bota fotògraf professional i esportista d’èlit del Fotosub apnea (fotografia peixos).

En segón lloc a les 18:00 hores en Eduard Marqués, Conegudíssim fotógraf dels paissatges de l’Alt Empordà i, sobre tot per les espectaculars fotografies nocturnes i, aquesta ocassió ens ha pressentat fotografies del postes de sol i paissatges amb llums crepusculars.

A les 19:00 Robin Towsend ens ha parlat de la seva extensa carrera com a fotoperiodista de l’agència EFE a les comarques Gironines. Ens hem quedat amb les ganes de sentir-lo parlar dels seus llibre i de les seves exposicions però, a canvi en ha deleitat amb un munt d’expiències viscudes des de l’altre banda de la barrera, els perills que ha viscut, les anéctotes i de l’ètica fotoperiodística

Ens sentim molt orgullosos de poder gaudir de tant altíssim nivell en el nostre petit municipi. Moltíssimes gràcies a tots cinc (inclós Rafel Bosch) per fer-nos gaudir  i apendre.

WhatsApp Image 2018-06-16 at 20.53.18

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s