CLOENDA DEL FESTIVAL MIRADOR PHOTO 2021📸

Avui tocava fer balanç del MIRADOR PHOTO GARRIGÀS 2021, participació, exposicions, tallers, concurs, sorteig.

Malgrat que és el segon any amb pandèmia hem pogut tirar endavant amb tots els actes i estem satisfets de la participació, s’ha pogut comprovar com gent de fora el poble tenen un altre ull, un altre angle de visió de Garrigàs i voltants.😀En el concurs hem rebut quasi 100 fotos, les quals només podien quedar 3, no ha estat gens fàcil, 2 fotògrafs més un membre de l’ajuntament havíem de decidir, sort que la Conxi i l’Elena (ponents fotògrafes professionals ens varen ajudar al final de tot).

El sorteig d’Instagram ha estat més fàcil, hem numerat totes les fotos participants, i mitjançant una aplicació de Google, ha triat aleatòriament la foto guanyadora, en aquest cas la 24.Podeu veure totes les fotos participants, les guanyadores, i el sorteig en aquest vídeo de clausura ▶️ AQUÍ ◀️

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s