MIRADOR PHOTO GARRIGÀS 2021 IX EDICIÓ 📸

Enguany el Festival Mirador Photo de Garrigàs celebra la seva novena edició emmarcada en un context de COVID-19, com l’any passat, que ens ha obligat a replantejar les activitats per fer-les el màxim de participatives, atractives i segures alhora, totes les activitats es desenvoluparan al voltant de l’art de la fotografia i enfocades a temàtiques complementàries, amb participació del públic amb totes les mesures de la Covid pertinents, i retransmeses en línia a les xarxes socials. 👍

Estigueu atents, aviat us presentarem el programa del festival, on tots hi podeu participar! 😜

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s