Ja estem preparant el Mirador Photo Garrigàs 2021, novena edició 🙌🏻 📸 💪🏻 👌🏻

Encara tenim les dates per acabar de definir, el mes setembre com l’any passat, us podem avançar que entre actes, presentacions, tallers, concursos, etc. Aquest any farem un sorteig de fotografia dins el nostre Instagram, i quan diem sorteig, volem dir que de manera aleatòria triarem un guanyador.👏🏻👏🏻👏🏻

Ens ha arribat ja la primavera!, 🌼 🌺 🌻 🌹 🌸 i us proposem que a Instagram feu fotos de la primavera de Garrigàs i voltants amb el hashtag #miradorphoto2021 totes les fotos fetes a Garrigàs i voltants amb aquest hashtag entraran al sorteig de setembre amb un premi de 100 €, us animeu?, vinga que tots teniu les mateixes possibilitats de guanyar el premi!📸 💪🏻

Benvinguda primavera i bones fotos!!👌🏻🌹

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s